Servicii stomatologice

 • Estetică

  Albiri profesionale cu lampă laser, fațete dentare ceramice și coroane ceramice sau pe suport de zirconiu realizate cu tehnica CAD-CAM de frezare computerizată, augmentare buze și umplere riduri cu acid hialuronic, toate procedurile menite să revitalizeze aspectul facial și să întinerească orice chip.

  mai multe informații
 • Endodonție

  Tratamente de canal, retratamente de canal, îndepărtarea instrumentelor rupte pe canal, tratarea granuloamelor și chisturilor, intervenții făcute sub microscop și folosind tehnici de preparare și obturare 3D garantează succesul în timp și liniștea clinică îndelungată.

  mai multe informații
 • Implantologie

  Implanturi dentare elvețiene, germane și israeliene care asigură longevitatea și precizia tratamentelor, redând pacientilor estetica și funcționalitate și îmbunătățind calitatea vieții pacienților edentați.

  mai multe informații
 • Parodontologia

  Este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu tratarea și menținerea stării de sănătate a gingiilor și țesutului parodontal. Țesutul parodontal învelește rădăcina dinților și reprezintă interfața dintre dinte și os. În același timp formează o barieră de protecție împotriva diverșilor factori de mediu din cavitatea bucală.

  mai multe informații
 • Profilaxie

  Detartraj, periaj, air-flow, fluorizare, desensibilizare, sigilări de șanțuri și fosete, toate aceste proceduri și nu numai, fac parte din terapia de prevenire și management a problemelor aparatului dento-maxilar.

  mai multe informații
 • Odontologie

  Plombe din compozit, ciment ionomer de sticlă, compomer, coafaje directe și indirecte, infiltrații în smalț, reconstrucții coronare, intervenții care sunt menite să refacă dinții afectați de carii și de traumatisme, tratamente care, odată făcute, pot preveni afecțiuni mai grave și pot prelungi sănătatea dentară.

  mai multe informații
 • Ortodonție

  Gutiere, aparate ortodontice fixe și mobile, din metal, ceramică și safir, aparate incognito, disjunctoare, treinere fac parte din aria ortodonției. Cu ajutorul acestora și a unui plan de lucru elaborat bazat pe radiografii, fotografii și măsurători, medicul specialist va corecta toate defectele de ordin estetic sau funcțional la nivelul dinților pacienților.

  mai multe informații
 • Protetică

  Coroane și punți din porțelan, zirconiu sau ceramică, inlay-uri și onlay-uri, elemente din metale prețioase, pe dinți naturali sau pe implanturi, proteze scheletate și acrilice, tratamente ocluzale toate acestea intră în sfera specialistului în protetică. Sunt tratamente care restabilesc aspectul cavității bucale și refac funcțional arcadele după pierderea unor dinți.

  mai multe informații
 • Chirurgie

  Intervenții chirurgicale care cuprind întreaga sferă stomatologică, piezo-chirurgie, chirurgie asistată de microsop, regenerare osoasă ghidată, toate acestea realizate de medici pregătiți la cele mai înalte standarde în sfera chirurgiei dento-alveolare și oro-maxilo-faciale.

  mai multe informații
stefanServicii