Chirurgie

Intervenții chirurgicale care cuprind întreaga sferă stomatologică, piezo-chirurgie, chirurgie asistată de microsop, regenerare osoasă ghidată, toate acestea realizate de medici pregătiți la cele mai înalte standarde în sfera chirurgiei dento-alveolare și oro-maxilo-faciale.

Chirurgia stomatologică este una dintre ramurile cele mai importante și solicitante ale stomatologiei. Necesită o pregătire temeinică în domeniu și cunoștințe care să acopere întreaga sferă a medicinei dentare. Tehnici chirurgicale sunt folosite complementar în aproape toate celelalte ramuri ale stomatologiei.

Printre manopere incluse în chirurgie se numără: extracții simple, extracții de molari de minte, extracții de molari de minte incluși, chistectomii, odontectomii, operații cu lambou, remodelări gingivale, repoziționări de nerv și multe altele.

Vindecarea după o intervenție corect efectuată este ușoară, lipsită de durere și fără repercusiuni.

Extracția unui molar de minte este o încercare grea pentru majoritatea pacinților și fiecare a auzit cel puțin o dată o poveste înspăimântătore despre extracția unui molar de minte. Cu ajutorul unui medic chirurg bine pregătit și a materialelor și intrumentelor potrivite astfel de povești pot fi date uitării. Vindecarea după o intervenție corect efectuată este ușoară, lipsită de durere și fără repercusiuni.

Intervenții chrurgicale mult mai coplexe implică remodelare osoasă și gingivală cu scopul de a reface funcția normală și a reda estetica dorită. Un bun exemplu în chirurgia stomatologică îl constituie chistectomia, acolo unde îndepartarea unui chist de mari dimensini care presează pe un nerv și provoacă amorțeli sau lipsa sensitivității, previne posibilitatea ca aceste simptome să devină realitate. Tehnicile de anestezie corecte scad anxietatea și sporesc confortul intervențiilor.

Completează formularul și vei fi contactat îndată.

Pentru că timpul tău este întotdeauna prețios, noi te ajutăm să îl economisești.

Te așteptăm în oricare din cele două locații ale clinicii noastre și suntem siguri că aici vei câștiga mai mult decât o echipă de medici profesioniști, vei câștiga noi prieteni.

Vei întâlni în noi, un grup de oameni pregătiți să îți răspundă oricăror întrebări, să te sfătuiască și abia apoi să le devii pacient.

Contactează-ne telefonic

Clinica Mihai Eminescu

Strada Mihai Eminescu nr. 252

Telefon: +40 737 442 858
Telefon: +40 737 442 856
Email: office@signaturesmile.ro

adiChirurgie stomatologică