Blog

saphire_Braces.jpg

Ortodonția

Ortodonția este o ramură a medicinei dentare care se ocupă cu îndreptarea dinților prin aplicarea de aparate ortodontice. Dinții strâmbi sau care nu sunt aliniați corect nu sunt doar inestetici, ei pot fi pierduți în timp din cauza cariilor sau a problemelor gingivale dezvoltate.

read more
heart_teeth.jpg

Gingii sănătoase, inimă sănătoasă

Sănătatea orală vă poate influența starea de sănătate în general. De exemplu, o datură sănătoasă vă poate ajuta să nu dezvoltați sau să agravați problemele la nivelul stomacului și studiile arată că există o legătură strânsă între starea gingiilor și sănătatea inimii.

read more
Dentista.jpg

Chirurgia stomatologică

Chirurgia orală este o ramură a stomatologiei ce cuprinde toate intervenţiile chirurgicale efectuate în cabinetul stomatologic pentru a salva dinţii recuperabili, dar şi îndepărta dinţii afectaţi de complicaţii severe ale unor afecţiuni.

read more
drinking_water.jpg

Dinți sensibili? Află care sunt motivele și ce trebuie să eviți

Sensibilitatea dentară se manifestă printr-o durere mai puternică sau mai ușoară declanșată de băuturi sau alimente cel mai adesea reci, calde sau dulci. Ce trebuie să știi este că multe dintre cauzele care provoacă sensibilitate dentară pot fi corectate, fie prin schimbarea unor obiceiuri nesănătoase, fie prin schimbarea pastei de dinți sau urmarea recomandărilor medicului tău dentist.

read more